PERSONAL TRAINING

Wil je jezelf een gezondere levensstijl aanmeten maar heb je een drukke agenda en weet je niet waar te beginnen? No stress! Als fitcoach werk ik flexibel volgens de gaatjes in jouw planning met een voeding- en sportschema op maat van je doelstellingen.

Wat is een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl start bij slaap, voeding en beweging. Vandaar dat ik als personal trainer steeds een multidisciplinaire aanpak nastreef. Door vooral in te zetten op functionele training is er bovendien geen enkel risico op blessures. Trainen kan zowel in mijn sportzaal in Beerse als op locatie. Maar gezond leven gaat verder dan de trainingen alleen. Ook buiten de sportsessies blijf ik je als een echte sportbuddy coachen en motiveren om elk dipje te overwinnen. 

Een trainingsschema op maat

Wil je op een gezonde manier afvallen? Heb je te kampen met een vervelende blessure en blijf je graag fit? Of wil je liever een spierversterkende krachttraining? In een eerste kennismaking laten we de sportschoenen nog even aan de kant staan. Ik luister eerst naar je doelstellingen en doe een lichaamsanalyse. Daarna stellen we samen een realistisch voedings- en trainingsschema op dat past binnen je agenda.

Op zoek naar een personal trainer in regio Antwerpen?

PERSONAL TRAINING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x